Łapka kurza 90 szt

Symbol: ŁAPKA KURZA 90 SZT
Dostępność: 10 szt.
49.14
szt.
Zamówienie telefoniczne: 664477277 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20

Zalety łapki kurzej:

  • lekkostrawna;
  • niskotłuszczowa, dietetyczna;
  • bogata w wartościowe białko i kwasy tłuszczowe;
  • wspomaga układ pokarmowy;
  • oczyszcza zęby z kamienia i wzmacnia dziąsła;
  • wzmacnia mięśnie żuchwy;
  • idealna dla każdego psa – każdej rasy, w różnym wieku.

Łapka kurza to dietetyczny naturalny gryzak, który uwielbiany jest przez psy. Chrupanie kurzych łapek zaspokaja naturalne potrzeby psa, którym są gryzienie i żucie. Ponadto ich twardość pomaga w oczyszczaniu zębów psa z kamienia, a także wzmacnia dziąsła i mięśnie żuchwy. Gryzak ten jest doskonałym uzupełnieniem codziennej diety w wartościowe białko i kwasy tłuszczowe. Zadowoli psa pozostawionego samego w domu na dłuższy czas lub może być stosowany jako nagroda za dobre zachowanie psa.

Nasze przysmaki i gryzaki klasy premium powstają z odpowiednio wyselekcjonowanego i przebadanego weterynaryjnie polskiego mięsa pochodzącego od lokalnych dostawców. Wszystkie przysmaki, które oferujemy Twojemu pupilowi są w 100% naturalne, bez dodatku wypełniaczy, konserwantów i sztucznych barwników.

Specjalistyczny proces suszenia, który stosujemy, gwarantuje, że w gryzakach i przysmakach zachowany jest wysoki poziom składników odżywczych, naturalnych substancji i witamin. Ponadto dzięki niemu możemy dostarczać Twojemu pupilowi to co najlepsze w każdym naturalnym gryzaku, bez popiołu w składzie, który nie powstaje w tym procesie.

Troszczymy się nie tylko o zdrowie Twojego pupila, ale i o środowisko. Dlatego produkty Krainy Radolin pakujemy w opakowanie foliowe z recyklingu.

Pamiętaj, podając swojemu pupilowi naturalnego gryzaka, zapewnij mu stały dostęp do wody.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: